6.9 C
Lloret de Mar

Satisfacció entre l’organització i les participants al torneig de waterpolo

L'entrega de premis va comptar amb la col·laboració de jugadores professionals, que van quedar 'al·lucinades' amb la piscina de Lloret.

Cartell del torneig
Cartell del torneig

Darreres Notícies

Tant l’organització com les participants del torneig de Waterpolo infantil femení, disputat el cap de setmana passat a Lloret, han quedat molt satisfets amb les instal•lacions i l’acolliment que han tingut a la vila. Així ho ha expressat la responsable del torneig, Montse Gibert, que té la intenció de repetir l’esdeveniment l’any que ve, també a Lloret.

servicios profesionales jimenez

Tot i que han quedat molt contents amb la piscina olímpica de Lloret, Gibert ha reconegut que l’equipament encara té algunes mancances per acollir competicions de waterpolo, com per exemple, un marcador electrònic.

En total hi van participar més de 150 nenes, vingudes d’arreu de Catalunya, Madrid i Holanda. El podi el van ocupar el Centre Esportiu de Mediterrani, de Barcelona, en primer lloc; el Club Natació Sabadell, que va quedar segon; i la tercera posició va ser per al Club Natación Moscardó, de Madrid. Els partits, segons l’organització, van tenir molt de nivell.

I l’entrega de premis va comptar amb la col•laboració especial de jugadores professionals com són Ona Maseguer, Laura López, Ana Copado o Marta Bach. Aquesta última ha assegurat que van quedar “al·lucinades” amb la piscina de Lloret. Tant Marta Bach com altres de les esportistes d’elit que van assistir a l’entrega de premis són membres de la selecció espanyola femenina de Waterpolo, amb la qual van quedar subcampiones als Jocs Olímpics de Londres 2012.

spot_img

El + Vist