4.8 C
Lloret de Mar
Lloret a la WTM, en una edició anterior

S’augura una davallada del turisme rus i una recuperació de l’occidental

Lloret a la WTM, en una edició anterior

Darreres Notícies

Els representants municipals de Lloret han tornat de la World Travel Market amb un sentiment contradictori. Així ho defineix el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, que ha explicat que a la fira de Londres han comprovat que, de cara a la propera temporada, es tornarà a patir una davallada del turisme rus, però són optimistes perquè el mercat occidental s’està recuperant.

En aquest sentit, Orobitg espera superar els 460.000 anglesos que van passar les vacances a Lloret l’any passat. Es tracta del quart mercat estranger en importància per al municipi.

Lloret ha aprofitat la fira per presentar les novetats de la destinació, sobretot pel que fa al turisme esportiu. El regidor remarca l’oferta destinada al cicloturisme. Jordi Orobitg també ha recordat que Lloret té una distinció de la Generalitat per la bona accessibilitat del municipi, que ha fet una inversió important per adaptar-se en els últims anys.

La destinació també ha aprofitat la fira per presentar el Lloret Formula Weekend, ja que la Fórmula 1 té molta tradició entre el mercat anglès.

Lloret de Mar és present, cada any, a la World Travel Market, una de les fires de turisme més importants del món, segons l’alclade, Romà Codina.

spot_img

El + Vist