17.1 C
Lloret de Mar

‘Save The Temazo’ porta música, circ i humor al Teatre de Lloret

La companyia F.R.E.N.È.T.I.C. oferirà aquest espectacle dissabte, a les 20.30 hores.

Save The Temazo (F.R.E.N.È.T.I.C.)
Save The Temazo (F.R.E.N.È.T.I.C.)

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba al Teatre de Lloret la companyia F.R.E.N.È.T.I.C. amb el seu espectacle de circ Save The Temazo. Un espectacle que fa una tasca de recerca i divulgació del món de la música a través del circ i l’humor.

servicios profesionales jimenez

Un dels creadors i coreògraf de l’espectacle, Matías Marré, explica que Save The Temazo és una ONG, que treballa per posar de relleu la importància de la música.

“Un poc estem enfocats en desenvolupar una reflexió a través de l’humor i del circ de la importància, en general, de la música”

Matías Marré

De fet, F.R.E.N.È.T.I.C és una companyia valenciana que es va crear fa quatre anys amb l’objectiu de reivindicar el llegat dels “temazosdes de la varietat de gènere, a través d’una ONG internacional dedicada a investigar les connexions musicals i sonores que hi ha al món i la seva influència a nivell social, cultural i artístic.

Matías Marré afegeix que la música que sonarà a l’espectacle serà variada i de diferents èpoques, i està convençut que el públic reconeixerà els diferents temacles que sonin.

“Es concepte de temazo també és molt ample, perquè pot ser un tema molt propi que et porti a records molt íntims o una cosa que es pot compartir amb un col·lectiu”

Matías Marré

L’espectacle Save the temazo es podrà veure al teatre de Lloret aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre. Les entrades valen 14 euros. La funció està oberta a totes les edats.

spot_img

El + Vist