11.6 C
Lloret de Mar
El jaciment iber del Turó Rodó

Segueix la gimcana fotogràfica familiar al Turó Rodó, cada diumenge de setembre

Es farà aquest diumenge i el 26 de setembre, a les 11 hores, i s'adreça a totes les edats.

El jaciment iber del Turó Rodó

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa una crida a les famílies a participar a la gimcana fotogràfica al poblat ibèric del Turó Rodó. La inestabilitat meteorològica d’aquest setembre ha fet que la demanda sigui més baixa de l’habitual i el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, considera que és una pena perquè es tracta d’una activitat familiar molt entretinguda i que sempre havia tingut molt d’èxit.

Ell mateix recorda que la visita comença amb la rebuda d’una veïna del poblat ibèric, que és qui guiarà els participants al llarg de l’activitat.

“Un cop entren, l’Edereta, una habitant del poblat iber, els rep i els explica com era la vida al poblat iber”

Xavi Flores

La gimcana fotogràfica es fa al llarg de tot el mes de setembre i l’única condició és que els menors vagin acompanyats d’un adult i que portin una càmera o un telèfon mòbil per fer fotos.

Està oberta a totes les edats. Els infants no paguen i el preu dels adults és de només 3 euros, que els permeten gaudir d’una part destacada del patrimoni cultural de Lloret, amb vistes espectaculars.

“Tenim la reconstrucció a escala real amb tots els detalls d’una casa ibera, tal com vivien, amb els mateixos estris que feien servir”

Xavi Flores

L’activitat es farà aquest diumenge i el 26 de setembre, a les onze del matí. Les reserves es poden fer trucant al Museu del Mar, al 972 36 44 54, o a través del web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist