5.8 C
Lloret de Mar
Eleccions generals

Set lloretencs formen part de les llistes de cara a les eleccions generals del 10-N

Pel Congrés, hi ha Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC i Miguel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi. La resta, són suplents.

Eleccions generals

Darreres Notícies

Fins a set lloretencs formen part de les llistes -com a candidats o suplents- per a les eleccions generals d’aquest diumenge, 10 de novembre. Pel Congrés es presenten com a candidats: Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC i Miguel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi. Com a suplents, pel Congrés hi trobem Lara Torres, del PSC, i pel Senat, a Enric Carcereny, d’ERC, Fernando Prats, de Ciutadans, i Albert Robert, de Junts per Catalunya.

En l’àudio adjunt podeu escoltar els candidats al Congrés, per saber com afronten aquests comicis, que no deixen de ser una repetició de les generals del passat mes d’abril. Eduard Coloma és el número 4 de la llista d’ERC per Girona; Antonio Lorente és el número 5 de la llista del PSC per Girona; i Miguel Gracia és el número 6 de la llista d’En Comú Podem per Girona.

Ens trobem immersos, de nou, en una campanya electoral. Aquesta ocasió, amb la mirada posada al 10 de novembre, aquest diumenge, en què es repeteix la cita amb les urnes motivada per la falta d’una investidura.

Tot plegat fa que la campanya sigui més curta, d’una sola setmana, que conclou aquest divendres i dona pas a la jornada de reflexió de dissabte.

spot_img

El + Vist