16.5 C
Lloret de Mar
L'equip de ciclisme femení Zaaf, en la seva estada a Lloret.

Setmana de ciclisme femení a Lloret de Mar

Aquest dies també entrenen tres clubs francesos de triatletes a la destinació.

L'equip de ciclisme femení Zaaf, en la seva estada a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’està convertint en un pol d’atracció per a estades esportives de ciclistes i triatletes internacionals en temporada baixa i mitja. L’estabilització de la pandèmia ha fet que ràpidament es recuperin les reserves en turisme esportiu.

La destinació acull aquests dies diferents clubs de triatletes i ciclistes provinents de l’Estat Espanyol, França, Bèlgica i Polònia. Amb estades d’una setmana de mitjana, s’allotgen en establiments certificats en turisme esportiu, com són els hotels Evenia i Samba.

Un dels equips femenins de ciclisme.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, exposa els trets de Lloret per atraure aquestes estades: “la facilitat en les comunicacions terrestres des de França, una oferta d’allotjament especialitzada, unes instal·lacions esportives de primer nivell com la piscina olímpica i unes carreteres al territori ideals per als entrenaments de ciclistes professionals”.

Un dels equips femenins de ciclisme.

La setmana passada Lloret de Mar ha estat la seu d’entrenament de dos equips de ciclisme femení de primer nivell. D’una banda, de l’equip professional Zaaf Women Cycling Team, un nou conjunt de categoria continental format per 9 ciclistes de 5 nacionalitats diferents, entre elles la colombiana Erika Botero.

D’altra banda, ha vingut l’equip femení d’Andy Schleck, guanyador del Tour de França el 2010, també de categoria UCI continental i amb base a Luxembourg, el qual compta amb 21 corredores de 11 països.

Un dels equips de triatletes, entrenant a la piscina.

A més, també hi ha entrenant a Lloret diferents equips de triatletes com són el Chatereaux, el Metz, el Best Triatlon de França i es preveu l’arribada d’un altre equip ciclista polonès així com d’un altre club de triatló.

Un dels equips de triatletes, entrenant a la piscina.

L’any 2019 Lloret de Mar va obtenir la certificació com a destinació especialitzada en triatló per part de l’Agència Catalana de Turisme. Actualment és la destinació de Catalunya amb més esports certificats: futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló.

spot_img

El + Vist