6.9 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya

Simone Mariani participa a la xerrada de Xatrac

Mariani, juntament amb Anna Masdeu i Gonzalo Jara, oferiran una xerrada aquesta tarda sobre la preservació del litoral. A les 19 hores, a la Biblioteca.

Cartell de la campanya

Darreres Notícies

L’actuació humana té efectes molt nocius per al mar. Això és el que exposaran, aquesta tarda, tres experts amb tres punts de vista diferents. Un dels convidats és Simone Mariani, que se centrarà en la pèrdua dels hàbitats d’animals, algues i plantes que viuen al litoral com a conseqüència, sobretot, de l’impacte humà.

Mariani, que és tècnic investigador del Centre d’Estudis Avançats de Blanes i professor d’ecologia marina de la Universitat de Barcelona, destaca que el paper fonamental per revertir la situació és dels polítics.

Simone Mariani creu que l‘existència d’entitats ecologistes com SOS Lloret o SOS Costa Brava és molt positiva perquè quedi constància que una part de la població està en contra del progrés, quan suposa la destrucció del medi natural. A més, ajuden a conscienciar la resta de veïns.

La xerrada l’organitza la Joieria Grau amb la col·laboració de Xatrac, dins de la campanya El mar és una joia. A banda de Simone Mariani, també hi participaran Anna Masdeu, presidenta del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava i gestora del fons europeu per a la pesca sostenible; i l’activista, bussejador i fotògraf de naturalesa Gonzalo Jara.

La conferència, oberta a tothom, començarà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist