14.9 C
Lloret de Mar
L'alcalde s'adreça als equips participants de l'Eurockey CUP, avui al pavelló municipal d'esports de Lloret de Mar.

S’inaugura l’Eurockey Cup sub15 a Lloret

La Reial Federació Espanyola de Patinatge subratlla que "és el millor torneig base d'hoquei patins d'Europa".

L'alcalde s'adreça als equips participants de l'Eurockey CUP, avui al pavelló municipal d'esports de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Aquest divendres s’ha inaugurat l’Eurockey Cup per a categories sub15 (jugadors de menys de 15 anys) amb seu principal a Lloret de Mar. La competició, que s’allarga fins l’1 de novembre, arriba després que dues setmanes abans es realitzés el torneig sub17.

La Reial Federació Espanyola de Patinatge subratlla que “és el millor torneig base d’hoquei patins d’Europa”. Tant el seu president com l’alcalde Dulsat han donat avui al matí la benvinguda als equips.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1454076193582559237?s=20

La d’aquest 2021 és una edició especial, ja que per primera vegada se celebren els tornejos femenins. Al torneig ja hi havien participat jugadores com Aina Arxé, María Sanjurjo o Laura Barcons, però sempre ho havien fet en categoria mixta, segons exposa Marc Ausió, un dels responsables.

El format de la competició serà el següent:

U15 (mixta): Fase inicial de 4 grups de 4 equips en format lligueta. Els 4 equips del mateix grup s’enfrontaran entre ells i els 2 millors de cada grup accediran a la fase final que tindrà, com a primer partit, els quarts de final.

Pel que fa a la categoria femenina (FEM15), consta de 1 grup de 6 equips i els 4 millors equips accediran a la fase final, disputant directament les semifinals.

És una edició en la qual hi haurà un total de 225 jugadors i jugadores participants, provinent d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, Espanya i Portugal. Tots els participants i famílies, prop de 600 persones, s’allotgen en hotels de la vila.

El torneig es pot seguir en directe als canals oficials del torneig, i tota la informació es podrà consultar al portal web eurockey.info.

spot_img

El + Vist