Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
Part del cartell de les beques menjador.

S’obre el termini per demanar la beca menjador, que arribarà a més alumnes

Les beques menjador es destinen a famílies d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i, com a novetat, també d’educació secundària.

Part del cartell de les beques menjador.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret de Mar ha obert el termini per sol·licitar les beques menjador. L’objectiu es donar suport a les famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir part de les despeses del menjador escolar o per alimentar els seus fills.

Les beques menjador es destinen a famílies d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i, com a novetat, també d’educació secundària.

Hi ha dues modalitats. Una d’ajut per al servei del menjador i una altra en format de targeta moneder (per gastar en establiments d’alimentació, una modalitat creada durant la pandèmia, amb una gran acceptació). En les dues, l’import màxim és de 3 euros per cada dia lectiu.

Enguany, una altra de les novetats és que les beques s’atorgaran a més alumnes. I és que ara ja no serà necessari haver presentat una sol·licitud d’ajuda al Consell Comarcal, com passava fins ara.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, assenyala que l’alimentació de nens i joves és “una prioritat” i que cada cop hi ha més demanda per part de les famílies.

Es poden presentar les sol·licituds de manera online, a través del web de l’Ajuntament o presencialment al Puntet. El termini és obert fins el 22 de novembre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.