Diumenge, 17 gener 2021
13.2 C
Lloret de Mar
Un menjador escolar

L’Ajuntament prorroga per tercer cop la targeta moneder de la beca menjador

La pròrroga és fins al 31 de juliol i només per als infants que tenen beca de l'Ajuntament, ja que el Consistori no té competències per ampliar les beques del Consell Comarcal.

Un menjador escolar

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

L’Ajuntament no vol permetre que cap infant es quedi sense un plat a taula. Per això ha decidit prorrogar per tercer cop la targeta moneder per a alumnes que tenen una beca municipal per al menjador escolar.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, ha explicat que, malgrat que alguns establiments han pogut obrir les últimes setmanes, la crisi del coronavirus ha afectat a moltes famílies i creu que s’han d’activar tots els mecanismes possibles perquè ningú es quedi sense poder alimentar el seu fill.

Fins ara, el departament de Benestar i Família ha anat adaptant-se a la situació de cada moment. En aquest sentit, la pròrroga és fins al 31 de juliol, però queda oberta la porta a analitzar la situació quan acabi el termini. Tot i així, la regidora apunta que a l’agost l’Ajuntament impulsarà una nova línia d’ajudes que podrien cobrir aquesta necessitat.

Recordem que, durant el decret d’estat d’alarma, es van crear les targetes moneder per als alumnes becats per l’Ajuntament al menjador escolar. L’import és de tres euros al dia i dona cobertura a 249 infants del municipi.

Inicialment, la mesura es preveia només pels 28 dies lectius que havia de durar el tancament de les escoles, del 16 de març al 30 d’abril. Però l’evolució de la pandèmia va provocar que s’acordés prorrogar aquests ajuts socials, primer fins al 10 de juny, després fins al 19 de juny i, finalment, fins al 31 de juliol.

Arantxa Jiménez matisa que la pròrroga és només per als infants becats per l’Ajuntament, ja que el consistori no té competències per ampliar les beques menjador que atorga el Consell Comarcal.

La recàrrega s’ha fet de manera automàtica i els usuaris només poden fer la despesa dels diners per comprar aliments.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.