Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Cristina Marquès fent el símbol de la igualtat (NRLL)

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.

Cristina Marquès fent el símbol de la igualtat (NRLL)

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Som Capaços ven mascaretes solidàries. L’agrupació, liderada per la lloretenca Cristina Marquès, ha decidit impulsar aquesta campanya i crear un vídeo per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que és aquest dijous, 3 de desembre.

Recordem que l’any passat es va celebrar la primera festa Som Capaços per commemorar aquesta jornada, però aquest any la situació de pandèmia impedeix repetir l’esdeveniment. Per això, tal com explica Cristina Marquès, han buscat una alternativa.

Les mascaretes són verdes, amb el logotip de Som Capaços i fetes amb material ecològic. Valen 7 euros que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments.

A banda de vendre mascaretes i publicar un vídeo, Som Capaços també demana a la ciutadania que enviï una foto fent el símbol de la igualtat amb les mans. Totes les imatges que es presentin es penjaran a les xarxes socials del col·lectiu aquest dijous, 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu és, precisament, donar visibilitat al col·lectiu.

Tant per enviar una foto com per demanar una mascareta, les persones interessades poden contactar amb Som Capaços a través del seu perfil de Facebook o d’Instagram.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.