26.1 C
Lloret de Mar
Sopa de Cabra (Jacks on Live)

Sopa de Cabra tancarà el Som de Mar aquest dissabte, repassant el mític ‘Ben Endins’

Amb les entrades exhaurides de fa setmanes, la banda repassarà tots els temes del disc més venut de la història del rock català i també inclourà alguns èxits posteriors.

Sopa de Cabra (Jacks on Live)

Darreres Notícies

El Som de Mar tancarà la segona edició del festival amb un concert emblemàtic: Sopa de Cabra, amb les entrades exhaurides des de fa dies, recupera les cançons de Ben Endins, el disc més venut de la història del rock en català i que aquest 2021 celebra els 30 anys.

Tal com està fent a la gira d’aquest estiu, el grup repassa totes les cançons d’aquell disc, entre les quals hi ha les mítiques L’Empordà, Si et quedes amb mi o El Boig de la Ciutat, entre altres. El cantant i ànima del grup, Gerard Quintana, assegura que els omple d’alegria poder recuperar totes aquestes peces tres dècades després.

“Per nosaltres és molt plaent recuperar tot aquell repertori que forma part de la vida de molta gent”

Gerard Quintana

La part final del concert també inclourà, com no podia ser d’una altra manera, èxits posteriors com Camins, El Far del Sud o Farem que surti el Sol.

Sopa de Cabra va començar a caminar l’any 1986 i el 2001 va fer un parèntesi, per tornar a l’acció el 2015. Gerard Quintana està molt agraït de la bona rebuda que va tenir el retorn per part del públic i reconeix que ja tenen assumit que, facin el que facin, sempre seran els de Sopa de Cabra.

“No és només tossuderia, és creure en el que fem i, d’alguna manera, gràcies a la gent el retorn que rebem fa que tingui molt sentit haver estat 35 anys insistint”

Gerard Quintana

Sopa de Cabra posarà el punt final al Festival Som de Mar demà a la nit. Serà a partir de les deu, als Jardins de Santa Clotilde, amb totes les entrades esgotades des de fa setmanes.

spot_img

El + Vist