21.3 C
Lloret de Mar

SOS Costa Brava organitza la seva primera assemblea oberta, aquest dissabte a Lloret

Servirà per presentar la plataforma i per parlar àmpliament del projecte de prolongació de la C-32 fins a Lloret de Mar, entre altres coses. Dissabte, a les 17.30 hores, a la biblioteca.

Logotip de l'entitat
Logotip de l'entitat

Darreres Notícies

SOS Costa Brava convoca una assemblea oberta a Lloret, aquest dissabte. L’acte servirà per presentar la plataforma i debatre els temes que l’entitat troba interessants i preocupants al territori: especialment la prolongació de la C-32.

https://www.facebook.com/SOSCostaBrava/videos/792618661069912/

Una portaveu, Gemma Agells, reconeix que el perllongament de l’autopista es va trobant les traves de la plataforma SOS Costa Brava, però que el Govern català segueix endavant amb els tràmits.

El tema es tractarà a través d’una taula rodona, titulada La Costa Brava en Perill. Comptarà amb quatre ponents: Marga Riera, portaveu de SOS Costa Brava; l’exregidor de turisme de Lloret Joan Gou; l’advocat Salvador Milà; i Ariadna Claret com a membre d’Aturem la C-32.

La plataforma es va crear aquest estiu, arran de la unió de diferents entitats, com SOS Lloret, Aturem la C-32 i Amics de Tossa.

L’assemblea, que és oberta a tothom, estarà moderada pel periodista tossenc Adam Martín, que va ser col·laborador de Nova Ràdio Lloret. L’acte començarà a dos quarts de sis de la tarda, aquest dissabte, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist