22.8 C
Lloret de Mar
Nu

Soulbug, Nu i Joan Rovira actuen a les Nits de Marimurtra

Soulbug actua avui a les Nits de Marimurtra. Un any més, la banda lloretenca participa en el festival del jardí botànic de Blanes. I una altra banda propera, però en aquest cas de Blanes, també actuarà aquesta nit. Són els Nu, que acaben de publicar el seu primer disc, titulat “Valents”. El grup està format […]

Nu

Darreres Notícies

Soulbug actua avui a les Nits de Marimurtra. Un any més, la banda lloretenca participa en el festival del jardí botànic de Blanes.

I una altra banda propera, però en aquest cas de Blanes, també actuarà aquesta nit. Són els Nu, que acaben de publicar el seu primer disc, titulat “Valents”.

El grup està format per cinc membres: la Judith Clivillé (veu, guitarra i ukelele), en Sergi Ros (guitarra elèctrica), en Jordi Gallart (teclat) i en José Robisco (baix i contrabaix) i l’Antonio Escañuela (bateria i percussions).

La cantant assegura que els fa molta il•lusió poder presentar el disc a casa i en un paratge com és el jardí de Marimurtra.

Nu es va crear el 2012, després que cadascun dels seus membres portés temps en el món de la música. Tot i així, Judith Clivillé diu que han de ser realistes i que la seva intenció no és viure de la música.

Als blanencs Nu i als lloretencs Soulbug se’ls podrà veure actuar avui a les Nits de Marimurtra, al jardí botànic de Blanes.

De cara a demà, serà el torn de Joan Rovira. El músic i compositor de les Terres de l’Ebre, que oferirà un repertori de temes propis, ha actuat en ciutats com Roma, Milà, Londres o Dubai.

Tots dos dies, els concerts començaran a les deu de la nit, tot i que el jardí estarà obert des de les vuit amb servei de restauració.

Les entrades per avui costen 16 euros i per demà, 18, i es poden comprar a la floristeria La Camèlia, a la pàgina web de Marimurtra, al Vineo Gastrobar de Blanes o al Klein 84 de Malgrat.

spot_img

El + Vist