34.4 C
Lloret de Mar
Díptic informatiu

Subvencions per fomentar la contractació d’aturats i l’obertura de nous establiments

Després de la prova pilot de l'any passat, l'Ajuntament -en concret, el departament de Promoció Econòmica i Comerç- ha engegat una nova línia de subvencions.

Díptic informatiu

Darreres Notícies

Després de la prova pilot de l’any passat, l’Ajuntament -en concret, el departament de Promoció Econòmica i Comerç- ha engegat una línia de subvencions per fomentar, d’una banda, la contractació de persones aturades i, de l’altra, l’obertura de nous establiments a Lloret de Mar durant aquest any 2018.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, ha explicat que la intenció és que es contractin persones empadronades a la vila i inscrites al SOM al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny. Se subvencionarà la meitat de les quotes de la Seguretat Social de les empreses que contractin persones de Lloret en situació d’atur. La quantitat màxima seran 300 euros al mes.

En el segon cas, se subvencionen fins a 600 euros en concepte de les taxes d’obertura del nou establiment comercial o de serveis.

La partida que s’hi destina és d’un total de 25.000 euros.

Trobareu més informació al web de Comerç. Les sol·licituds s’han de presentar durant la primera quinzena de setembre a l’OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist