Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Díptic informatiu

Subvencions per fomentar la contractació d’aturats i l’obertura de nous establiments

Després de la prova pilot de l'any passat, l'Ajuntament -en concret, el departament de Promoció Econòmica i Comerç- ha engegat una nova línia de subvencions.

Díptic informatiu

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Després de la prova pilot de l’any passat, l’Ajuntament -en concret, el departament de Promoció Econòmica i Comerç- ha engegat una línia de subvencions per fomentar, d’una banda, la contractació de persones aturades i, de l’altra, l’obertura de nous establiments a Lloret de Mar durant aquest any 2018.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, ha explicat que la intenció és que es contractin persones empadronades a la vila i inscrites al SOM al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny. Se subvencionarà la meitat de les quotes de la Seguretat Social de les empreses que contractin persones de Lloret en situació d’atur. La quantitat màxima seran 300 euros al mes.

En el segon cas, se subvencionen fins a 600 euros en concepte de les taxes d’obertura del nou establiment comercial o de serveis.

La partida que s’hi destina és d’un total de 25.000 euros.

Trobareu més informació al web de Comerç. Les sol·licituds s’han de presentar durant la primera quinzena de setembre a l’OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.