14.9 C
Lloret de Mar

Tai-chi i brunch a Sa Boadella, aquest cap de setmana

Lloret Turisme organitza una sessió per dissabte i una altra per diumenge.

Platja de Sa Boadella (Lloret Turisme)
Platja de Sa Boadella (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret Turisme organitza dues sessions de tai-chi i brunch a Sa Boadella, aquest cap de setmana. La proposta s’emmarca dins del programa Som Benestar, del Patronat de Turisme de la Costa Brava.  

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala que, gràcies a aquesta iniciativa, poden mostrar com a Lloret hi ha indrets idonis per fer-hi activitats saludables com la pràctica del tai-chi.

“Són unes sessions que pretenen transmetre la imatge de Lloret també com un espai de salut i d’entorn natural on poder gaudir del benestar”

Elizabeth Keegan

Elizabeth Keegan afegeix que, avui en dia, la tendència és vincular salut i entorn natural i per això Sa Boadella és un espai idoni.

“El benestar i, sobretot, la salut com a concepte han evolucionat molt en els darrers anys i l’entorn natural n’és protagonista; per tant, des de Lloret intentem fer propostes en aquesta línia”

Elizabeth Keegan

Les sessions s’adrecen a tothom, tant si es tenen coneixements previs de tai-chi com si no. Hi haurà una convocatòria dissabte i una altra diumenge; en els dos casos, l’activitat es farà de vuit a deu del matí i el preu és de deu euros per persona. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de Lloret Turisme.

Per acabar es farà un brunch al 'Moments Sa Boadella' (Lloret Turisme)
Per acabar es farà un brunch al ‘Moments Sa Boadella’ (Lloret Turisme)

Això sí, si plogués, l’activitat se suspendria, ja que l’organització considera que no tindria sentit fer aquesta activitat en un espai tancat.

D’altra banda, Elizabeth Keegan ha anunciat que aquest dijous, 15 de setembre, s’acaben les activitats dirigides a les platges de Lloret, així com tots els serveis de Lloret Turisme que encara estan actius a la platja principal.

spot_img

El + Vist