Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Perruqueria Ruth Seguel

Tall gratuït i solidari contra el càncer de mama

La perruqueria Ruth Seguel ofereix avui el tall gratuït a qui vulgui donar 30 centímetres a 'Mechones Solidarios'. Es commemora així el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

Perruqueria Ruth Seguel

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La perruqueria Ruth Seguel Hair Studio, de Lloret de Mar, talla els cabells gratuïtament a les persones que vulguin donar la seva cua a Mechones Solidarios. Ho fa al llarg del dia d’avui dilluns, fins a les vuit del vespre, de manera ininterrompuda, per commemorar el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.

Mechones Solidarios és una acció sense ànim de lucre que es va impulsar el 2013 per l’Associació de Perruqueria Internacional Art i Imatge. El seu objectiu és crear i entregar gratuïtament perruques a persones que pateixen la caiguda del cabell, especialment arran del tractament de quimioteràpia. Són unes perruques fetes a mida i amb cabells naturals.

Per això hi ha perruqueries d’arreu que col·laboren amb la causa i preparen els cabells dels clients que volen fer una donació. En el cas de la perruqueria de Ruth Seguel, al llarg del dia d’avui recullen donatius de cabells, però també donatius econòmics.

Qui vulgui donar la seva melena ha de tenir en compte que per a menors de 14 anys són 20 centímetres i les persones més grans, 30 centímetres. Insistim que la tallada al llarg del dia d’avui és gratuïta.

La perruquera explica que des que va obrir el seu saló va tenir clar que volia col·laborar en la lluita contra el càncer.

A més, Ruth Seguel impulsa “abraçades virtuals solidàries”. A qui vulgui saber com són aquestes abraçades, Ruth Seguel els convida a visitar la perruqueria al llarg del dia d’avui, de manera ininterrompuda fins a les vuit del vespre. La perruqueria està situada al carrer Torrentó, número 7. Qui no pugui anar-hi avui, l’establiment recull cabells per a Mechones Solidarios al llarg de tot  l’any.  

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica