14.3 C
Blanes
Voluntaris de la tallada solidària

Tallada de cabells a benefici de Mechones Solidarios, aquest diumenge a Lloret

Es durà a terme d'11 a 16 hores, a la plaça de la Vila. El preu: 5 euros.

Voluntaris de la tallada solidària

Darreres Notícies

Aquest diumenge, tallada de cabells benèfica a la Plaça de la Vila. L’objectiu és doble: recaptar diners per a l’associació “Mechones solidarios” i aconseguir cabells naturals que després aquesta associació converteix en perruques per a malalts de càncer.

En aquest sentit, el coordinador de la tallada solidària, el perruquer Aitor Robles, ha remarcat que hi ha dues possibilitats: fer-se una tallada simbòlica de les puntes o bé tallar-se els vint centímetres que fan falta per poder fer les perruques.

Aquí Lloret ja es va dur a terme una tallada solidària a la tardor i Aitor Robles ha explicat que pocs municipis repeteixen per la feina que comporta l’organització, però assegura que a Lloret hi ha molt bona resposta per part dels voluntaris i moltes ganes de col•laborar.

L’activitat benèfica es durà a terme aquest diumenge, de les onze del matí a les quatre de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, i es complementarà amb l’actuació del cantant Javier Ginés, al migdia. El tall de cabells costarà cinc euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist