7.2 C
Lloret de Mar

Tanca amb èxit la temporada de visites guiades musicades als Jardins de Santa Clotilde

L'enginy, com és habitual, ha vingut de la ma de la guia Ana Peña, acompanyada per la cantant Joana Canadà, el músic Manel Alsina i la ballarina Yulia Krugliak,

Última visita musicada d'aquesta temporada
Última visita musicada d'aquesta temporada

Darreres Notícies

Gran èxit a la visita guiada i musicada que s’ha fet al llarg de l’estiu als Jardins de Santa Clotilde, on s’ha explicat als assistents la relació que té l’espai amb la mitologia.

servicios profesionales jimenez

L’enginy, com és habitual, ha vingut de la ma de la guia Ana Peña, que ha estat l’encarregada d’acompanyar el públic per tot el recinte noucentista. Peña s’ha basat en l’interès que tenia per la mitologia el Marquès de Roviralta, impulsor dels jardins. L’acompanyament musical ha anat a càrrec de la cantant Joana Canadà i el músic Manel Alsina. Tot plegat, s’ha complementat amb la dansa de Yulia Krugliak.

Segons Ana Peña, la proposta ha estat un èxit i les valoracions, per tant, són molt positives. En acabar les visites, s’ha oferta una copa de cava als assistents, que l’han pogut gaudir en un dels miradors dels jardins.

Un cop posat el punt i final a les visites als jardins, aquest setembre es torna a oferir la visita teatralitzada a la casa indiana de Can Font. La proposta, titulada Memòries del passat, ja es va dur a terme fa uns mesos, amb molt d’èxit, i es repeteix durant aquest mes: el divendres en català i el dissabte, en castellà, sempre a les nou de la nit. Recordem que cal reserva prèvia adreçant-se al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o bé a través de la pàgina web de Patrimoni Cultural, patrimoni.lloret.cat. El preu és de 5 euros.

De cara a l’octubre s’ha preparat la visita musicada Tardor Modernista per veure l’exposició d’art de la Galeria Elysium, ubicada a l’edifici de Can Saragossa; i al novembre, Room Escape al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist