23.1 C
Lloret de Mar

Teatre a peu de carrer, gratuït, per a lloretencs i visitants, al llarg de l’estiu

La primera proposta és 'El Metre', aquest divendres (21h) al passeig de Fenals

El clown Jam, en el seu espectacle 'El metre'
El clown Jam, en el seu espectacle 'El metre'

Darreres Notícies

Acostar les arts escèniques a peu de carrer a lloretencs i visitants. Amb aquest objectiu, s’han programat aquest estiu un seguit d’activitats a la via pública, que seran gratuïtes. La iniciativa la impulsen des de Lloret Turisme i el Teatre. La campanya Outdoor Summer Theatre va adreçada a tots els públics.

Dues d’aquestes propostes es duen a terme aquest cap de setmana, coincidint amb el tret de sortida de la festa major. La primera arriba aquest divendres amb l’espectacle del clown Jam, que representarà l’obra El Metre. Anirà a càrrec de Jaume Jové, que explica que “és un espectacle sense paraules on la base és l’humor gestual, en què explico una petita història d’amor”.

Jaume Jové, com el pallasso Jam, té experiència internacional, amb participació en un gran nombre de festivals d’arreu del món. La posada en escena es basa en una taula, dues cadires, un para-sol, un penja roba i un mirall. Amb aquests elements, juntament amb el metre, aconsegueix transportar al públic al seu món, a un univers ple d’imaginació, en què hi tenen cabuda petits i grans.

Jaume Jové considera que el teatre de carrer ofereix la possibilitat d’arribar a tothom. Argumenta que “hi ha gent que no pot pagar l’entrada i al carrer tothom es pot aturar i mirar un espectacle” i conclou que “no és un teatre elitista“. El Metre inaugura la campanya d’estiu de teatre al carrer. Serà aquest divendres, a partir de les 21 hores, al passeig de Fenals.

La segona arribarà el proper diumenge, amb l’espectacle Màgia Circus. Va a càrrec dels mags Brando i Silvana, que oferiran un show per a tots els públics, en què es proposarà un viatge al món a través d’un circ ambulant. És un espectacle visual i participatiu, amb la màgia com a fil conductor. Barreja il·lusionime, mim i jocs malabars. El mag Brando detalla que “hi ha molts elements visuals i es fa participar als adults i als nens”.

El show estava programat el passat mes de maig, però es va haver d’ajornar. Màgia Circus, amb Brando i Silvana, es representa aquest diumenge, a les 20:30 hores, a la plaça Germinal Ros (al teatre).

spot_img

El + Vist