30.1 C
Lloret de Mar
Accés a la urbanització dels Pinars.

Territori adjudica les obres per millorar l’accés als Pinars

Els treballs, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, començaran el mes que ve.

Accés a la urbanització dels Pinars.

Darreres Notícies

El departament de Territori ha adjudicat recentment les obres per millorar la seguretat viària a l’accés a la urbanització dels Pinars, ubicat a la C-63, en el seu pas per Lloret de Mar. Els treballs, amb un pressupost de prop de 600.000 euros, començaran el mes que ve, segons l’Agència Catalana de Notícies.

L’actuació consistirà en la millora de la visibilitat i la construcció d’un carril central per a girs a l’esquerra. També facilitaran els canvis de sentit i les incorporacions i sortides a la dreta. L’obra es complementarà amb l’adequació de la senyalització, el drenatge i les barreres de seguretat. 

Entrada als Pinars.
Entrada als Pinars.

L’anunci s’ha donat a conèixer en una visita al territori de part del Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori, el qual licitarà aquesta primavera les obres per a millorar l’accessibilitat, pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària a la C-63 al seu pas per Vidreres.

Aquesta actuació, amb una inversió prevista de més de 3 MEUR, consistirà en la construcció de diverses rotondes i passos per a vianants i la implantació d’un separador de fluxos en una carretera on hi ha nombrosos accessos a urbanitzacions i a espais d’activitats. Es preveu que l’obra comenci a la tardor.

spot_img

El + Vist