29.6 C
Lloret de Mar
Un partit del 2019 (Globasket)

Torna el Globasket ‘Sun and Fun’, amb 380 participants d’entre 14 i 18 anys

En aquesta segona edició, que comença avui, hi ha un total de 18 equips, el doble que el 2019, quan es va fer la primera edició del torneig.

Un partit del 2019 (Globasket)

Darreres Notícies

Aquest dilluns ha començat el torneig Globasket Sun and Fun. Es tracta de la segona edició (la primera va ser el 2019), que reuneix a Lloret divuit equips de bàsquet de diversos països, com Noruega, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Alemanya i Anglaterra. A més, també hi participen clubs catalans.

La competició, que es fa en les categories masculina i femenina, comptarà al llarg d’aquests quatre dies amb uns 380 jugadors, entre els 14 i els 18 anys. El responsable de l’organització de Globasket, Josep Ramon Muro, es mostra molt il·lusionat amb el fet de recuperar el torneig, després de dos anys de pandèmia.  

“Estem amb moltes ganes de reprendre l’activitat, ara que sembla que tot comença a tenir una certa normalitat i amb la cloenda de les lligues de cada país, ens omple de joia retrobar-nos amb 18 equips de 6 països diferents”

Josep Ramon Muro

A banda de competir i jugar a bàsquet, els participants també gaudiran aquests dies de diverses activitats i temps lliure a la vila. En aquest sentit, Josep Ramon Muro assegura que la resposta a nivell internacional ha estat molt bona, doblant el nombre de participants respecte de l’anterior edició.

“És una combinació d’esport seriós i activitats a la ciutat de Lloret, per això hem tingut tan bona acceptació a nivell internacional”

Josep Ramon Muro

Els partits de la segona edició del Globasket Sun and Fun han començat aquest dilluns i s’allarguen fins al dijous a la tarda. Es poden seguir al Pavelló del Molí.

spot_img

El + Vist