8.3 C
Lloret de Mar
Preparatius de la sortida per a la Costa Brava Stage Run (Ajuntament Blanes).

Torna la Costa Brava Stage Run, amb 90 participants

La competició, ajornada l'any passat per la pandèmia, consta de tres etapes, que es duran a terme al llarg del cap de setmana.

Preparatius de la sortida per a la Costa Brava Stage Run (Ajuntament Blanes).

Darreres Notícies

Aquest divendres comença el Costa Brava Stage Run, que es va ajornar l’any passat a causa de la pandèmia. La competició, que comptarà amb 90 participants, consta de tres etapes, que es duran a terme al llarg del cap de setmana.

La primera d’aquestes tres etapes comença avui. Els corredors hauran de completar un recorregut que anirà des de Blanes fins a Tossa de Mar, i que passarà per Lloret. Per demà, el tram serà des de Palamós fins a L’Escala, mentre que l’última jornada, la de diumenge, els participants aniran des de Roses fins a Portbou.

Com diem, l’Stage Run compta amb 90 corredors, una xifra que representa el 50% de l’edició del 2019.

Un dels organitzadors, Tomàs Llorens, explica que els problemes en els desplaçaments entre països, a causa de la pandèmia, ha fet baixar el nombre de participants. “Tenim una participació molt internacional i la Covid encara afecta a la gent de fora, però tenim ganes de tornar a córrer per la Costa Brava”.

L’Stage Run comença avui, amb la primera de les tres etapes, que passarà per Lloret de Mar. La competició acabarà diumenge a Portbou.

spot_img

El + Vist