29.6 C
Lloret de Mar
Lloret Night Shopping (Zalo Photos)

Torna la Lloret Night Shopping, la festa del comerç que “fa municipi”

Aquest divendres, 10 de juny, les botigues estaran obertes fins a dos quarts d'una de la matinada i hi haurà tot tipus d'espectacles pel carrer.

Lloret Night Shopping (Zalo Photos)

Darreres Notícies

Torna la Lloret Night Shopping. Després de les restriccions per la pandèmia, aquest divendres a la nit els comerços tornaran a obrir fins a la matinada i hi haurà tot tipus d’espectacles als carrers del centre del municipi.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha explicat que aquesta edició és la que se sol fer al maig, que aquest cop s’ha traslladat al juny. Tot i així, l’essència serà la mateixa de sempre i la Night Shopping es recupera amb molta il·lusió i ganes.

“Recuperem un esdeveniment que ha estat socialment molt acceptat al nostre municipi i que ha servit de comunió entre els gremis de comerciants i restauració i, sobretot, el públic local”

Jordi Orobitg
Lloret Night Shopping (Zalo Photos)
Lloret Night Shopping (Zalo Photos)

El regidor apunta que, més enllà del rèdit econòmic que en treuen els sectors comercial i, sobretot, de la restauració, l’esdeveniment també busca la promoció del comerç local, de manera que potser no materialitzen les vendes el mateix dia, però sí en dies posteriors. A més a més, un dels puntals de la festa és que “fa municipi”.

“És una inversió no només en els teixits econòmics del nostre municipi, sinó també al nostre teixit social, ja que entenem que és un esdeveniment que fa municipi”

Jordi Orobitg
Lloret Night Shopping (Zalo Photos)
Lloret Night Shopping (Zalo Photos)

Aquest divendres, per tant, els comerços estaran oberts fins a dos quarts d’una de la matinada i trobarem espectacles molt diversos pels carrers de Lloret, tant organitzats per l’Ajuntament com pels propis comerciants i restauradors.

“Trobarem comerços oberts i molta festa pel carrer, amb algunes actuacions promogudes per l’Ajuntament i moltes altres promogudes pels mateixos comerciants i restauradors”

Jordi Orobitg

Ara que deixem enrere la pandèmia, la Lloret Night Shopping torna aquest divendres, 10 de juny

spot_img

El + Vist