11.1 C
Lloret de Mar

Torneig internacional de Pitch & Putt, aquest cap de setmana al camp del Papalús

Hi participaran 40 persones, vingudes sobretot de França, Holanda i Anglaterra.

Competició disputada a Lloret, aquest 2017
Competició disputada a Lloret, aquest 2017

Darreres Notícies

Aquest divendres i dissabte es duu a terme al Papalús un torneig de pitch & putt. Hi participaran 40 persones, vingudes sobretot de França, Holanda i Anglaterra. El torneig l’organitza el Golf Lloret Pitch & Putt. Divendres és el dia dels entrenaments i l’endemà dissabte es fa el torneig i el lliurament de premis.

Es tracta d’un esport similar al golf, però es juga en dimensions més reduïdes. D’aquesta manera, el temps d’una partida és menor, perquè hi ha menys distancia entre els forats. Una de les organitzadores de l’esdeveniment, Ariadna Pallàs, destaca que aquests forats “van dels 40 als 120 metres. És com un camp de golf fet en petit, perquè el circuit duri unes dues hores i no quatre o cinc, com pot arribar a durar una partida de golf”.

El torneig es juga en parelles. Hi haurà premis pels primers classificats. En total, es repartiran vals en material esportiu per valor de més de 1.000 euros.

Segons Ariadna Pallàs, els practicants del Pitch & Putt tenen una edat mitjana d’entre 35 i 55 anys, i no té una acollida estable entre els més joves, perquè “és un esport que té una fase complicada amb la gent jove. Comencen de nens però als 18 anys es mouen cap a uns altres interessos. És un esport al què pot jugar gent de totes les edats i de tots els nivells”.

Enguany, el Golf Lloret Pitch & Putt ha organitzat 24 torneigs. Des de l’entitat, juntament a l’Associació Catalana i la Federació, tenen l’objectiu de comptar amb més presència dins del panorama esportiu a Catalunya, que és on hi ha més seguidors de tot l’estat. A més, destaquen que no és un esport elitista i que tothom hi pot jugar. El Pitch & Putt va néixer durant la primera meitat del segle XX a Irlanda i és una pràctica molt estesa arreu d’Europa.

spot_img

El + Vist