10.2 C
Lloret de Mar

Tossa entrega un premi especial a l’associació contra l’AME per la participació al Carnaval

Es tracta d'un guardó de 200 euros. El regidor de Festes de Tossa, Ignasi Sallés, ha explicat que el Consistori volia aportar el seu granet de sorra.

Alguns membres del grup, a Tossa
Alguns membres del grup, a Tossa

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha entregat un guardó especial per a l’associació contra l’AME de Lloret per la seva participació al Carnaval de la Costa Brava Sud. L’agrupació ha desfilat a les rues dels tres municipis i diumenge passat ho va veure recompensat amb un premi que ha creat especialment per a ells el consistori tossenc i que consisteix en 200 euros. El regidor de Festes, Ignasi Sallés, argumenta que volien aportar el seu petit granet de sorra.

La carrossa benèfica, que va aplegar unes 380 persones, ha recollit, de moment, uns 1.500 euros; una xifra a la qual s’hauran de sumar les subvencions que atorguen els ajuntaments per participar a les rues.

Afegim que en les properes setmanes es faran dos actes solidaris més amb la lluita contra l’AME. Aquest cap de setmana es disputa una regata del Club de Vela Blanes, que destinarà la recaptació de les inscripcions a la causa. Mentre que el 22 de març, el Club La Sansi organitza una cursa benèfica. Les inscripcions es poden fer per internet o al Puntet.

spot_img

El + Vist