19.4 C
Lloret de Mar
El Rally de l'any passat (Segalàs Exclusive Cars)

Tot a punt per al 8è Rally Lloret de Mar, que es disputa aquest divendres i dissabte

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, remarca que la majoria dels participants s'allotgen en establiments de la vila, la qual cosa és molt positiva tenint en compte la complicada situació que vivim.

El Rally de l'any passat (Segalàs Exclusive Cars)

Darreres Notícies

Lloret ja està preparat per acollir demà i dissabte la vuitena edició del Rally de Lloret de Mar. Una prova que comptarà amb 139 equips participants, entre les categories de Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assegura que ja està tot a punt perquè la competició comenci demà al matí amb rècord de participants, una vintena estrangers.

“Tenim inscrits 139 vehicles, vull recordar que l’any passat van ser 88, el que demostra que és un esdeveniment que s’està potenciant adequadament”

Jordi Orobitg

El regidor ha explicat que el nombre d’inscripcions hauria hagut de ser superior, però no ha estat possible per les restriccions per la pandèmia. Això sí, la majoria de participants s’allotjaran en establiments de la vila, la qual cosa és molt positiva tenint en compte els moments complicats que estem vivint. A més, entre participants, organització i acompanyants seran unes 700 persones.

“Totes aquestes persones s’allotgen a diferents establiments del municipi, el que comporta lògicament un impacte econòmic fora del que és estrictament temporada turística, i més ara en aquestes circumstàncies de la pandèmia”

Jordi Orobitg

Segons Jordi Orobitg, el rally està generant “molta expectació”. Des del canal de Youtube de V-Line es podrà seguir en streaming el tram de la Pujada als Àngels. I, fins i tot, es farà un cobriment especial del Rally per part de TV3.

La competició tindrà 147 quilòmetres, distribuïts en 12 trams emblemàtics. La primera etapa es disputarà demà divendres, amb els trams Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor. La segona, serà dissabte, amb els trams de la Pujada Els Àngels, Santa Pellaia i Canyet.

Demà divendres al matí es faran totes les proves i verificacions pertinents, mentre que el tret de sortida es donarà a les cinc de la tarda. L’entrega de premis serà dissabte a les nou de la nit.

Per poder disputar la prova amb total normalitat, caldrà aplicar certes restriccions de trànsit, tant d’estacionament com de circulació. Cal destacar que aquest any, com a novetat, tal com ha explicat el regidor de Seguretat, Jordi Sais, es permetrà als veïns que tenen aparcament a la zona del passeig Agustí Font, on s’ubicarà el parc d’assistència, que puguin deixar els seus vehicles en pàrquings municipals.

“Als propietaris que tenen pàrquings a la zona afectada, els demanem comprensió perquè se celebra aquest esdeveniment i se’ls dona l’alternativa perquè puguin usar els aparcaments municipals”

Jordi Sais

Repassem ara les restriccions previstes. Al pàrquing de Sa Caleta ja no s’hi pot aparcar fins diumenge a la una del migdia. Pel que fa als passeigs Camprodon i Arrieta i Jacint Verdaguer, a la calçada exterior, no s’hi podrà aparcar des d’avui a les dotze del migdia i al passeig Agustí Font, l’estacionament estarà restringit a partir d’avui a les nou de la nit. Totes aquestes restriccions s’allargaran fins a diumenge a la una de la matinada.

Pel que fa a la circulació en aquesta zona, cal tenir en compte els detalls següents: des d’avui a les cinc de la tarda fins diumenge a la una de la matinada no es podrà circular pel passeig. L’única excepció serà el carril del passeig Agustí Font que va en direcció cap a l’avinguda Just Marlès, que avui encara estarà obert i es tallarà a partir de demà a les set del matí.

L’altra zona afectada és la del carrer Mestres i el contorn del pavelló municipal d’esports, on estarà prohibit aparcar des d’avui a les deu de la nit fins demà a les cinc de la tarda; i no s’hi podrà circular demà de nou del matí a cinc de la tarda.

spot_img

El + Vist