13.8 C
Lloret de Mar

Tots els esplais munten una gimcana solidària amb la petita Yaiza

Els beneficis que s’aconsegueixin es destinaran a AYFAMMI (Associación Yaiza Fallos Medulares Minoritarios Investigación), una nova entitat sense ànim de lucre .

Cartell de la gimcana solidària del proper dissabte
Cartell de la gimcana solidària del proper dissabte

Darreres Notícies

Els esplais de Lloret han unit esforços per organitzar, plegats, una gimcana solidària aquest dissabte, en el marc de les activitats de Festa Major de Sant Romà. Els beneficis que s’aconsegueixin es destinaran a AYFAMMI (Associación Yaiza Fallos Medulares Minoritarios Investigación), una nova entitat sense ànim de lucre que ha creat la mare de la Yaiza, la Caterine Verduin. L’objectiu és investigar sobre la malaltia de la nena, que per ara és desconeguda, tot i que se sap que li afecta la medul·la òssia.

servicios profesionales jimenez

Per col•laborar amb la causa, els esplais de la vila han preparat una gimcana relacionada amb aquest causa, segons Alejandro Pérez, de Dofins.

La gimcana començarà a les deu del matí a la plaça Pere Torrent i acabarà a la una a la plaça de la Vila, passant per diferents punts del centre de Lloret. Els organitzadors han destacat que les proves s’adaptaran a l’edat dels participants i, per tant, poden haver-hi tant nens com adults.

Les persones que hi vulguin participar, poden inscriure’s el mateix dia a la plaça Pere Torrent o de la Vila i el donatiu que aportin es destinarà íntegrament a l’associació. Mentre es duguin a terme les proves, davant de l’Ajuntament es farà una festa, amb actuacions musicals i jocs inflables.

spot_img

El + Vist