24.7 C
Lloret de Mar

Tots per Lloret presenta la seva candidatura al Teatre

Albert Robert compta amb Jordi Sais, Anna Garcia Castany i Xavi Flores als primers llocs de la llista, que tanca l’exalcalde Jaume Dulsat.

-

Tots per Lloret ha presentat, aquest dijous al vespre, la candidatura amb què concorrerà a les pròximes eleccions municipals, amb la vista posada al 28M. En l’acte -que ha omplert el Teatre de públic- l’alcaldable Albert Robert ha destacat que els punts forts de l’equip són “la solvència, la bona gestió i l’estabilitat”.

El cap de llista compta amb Jordi Sais, Anna Garcia Castany i Xavi Flores als primers llocs de la candidatura, que tanca l’exalcalde Jaume Dulsat. Les noves incorporacions són Melissa Vilamala, que va de número 5, o Josep Maria Lloveras, que ocupa el sisè lloc. Altres noms que donen suport a Tots Per Lloret són Cristina Relat, Anna Gisbert i Enzo Poblete

En la presentació de la candidatura, Robert ha exposat algunes de les 220 propostes en matèria de seguretat, benestar, esports, turisme, cultura o promoció econòmica.

La Blanc Blava organitza un torneig de futbol base a Lloret

Hi haurà més de 800 jugadors, de diferents països com Israel i França, que ocuparan els tres camps de futbol del municipi.

200 atletes catalans, aquest diumenge a les pistes de Lloret

Hi haurà proves de velocitat, llançament de pes, fons i una cursa de relleus de 4x100 metres.

Lloret acull la cloenda del Bàsquet Català, amb 1.000 jugadors

El torneig, que començarà aquest dissabte i s’allarga fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons i pistes exteriors.
- Publicitat -