21.6 C
Lloret de Mar

El TramaBus de Podem passa per Lloret per denunciar els casos Clotilde i Manga

L'autobús, que roda tres dies per municipis catalans, ha visitat diferents indrets de Lloret per repassar les diferents trames de corrupció relacionades amb el municipi.

El TramaBus a Lloret
El TramaBus a Lloret

Darreres Notícies

El TramaBús de Podem ha fet parada i recorregut aquest dijous per Lloret de Mar. El partit –que està fent rodar l’autobus durant tres dies per Catalunya- pretén denunciar així les trames de corrupció i les relacions de poder. Al municipi lloretenc s’ha centrat en els casos Clotilde i Manga.

La ruta del TramaBús ha començat a la plaça de la Vila, a davant de l’Ajuntament, on hi han pujat membres de Podem de Lloret, Blanes i Tossa de Mar, acompanyats d’Albano-Dante Fachin, secretari general de Podem a Catalunya.

El vehicle ha passat per davant de l’antiga plaça de braus, epicentre del cas Clotilde, en el qual hi ha condemnats per suborn l’exalcalde Xavier Crespo i l’exregidor Josep Valls, de CDC. Després el TramaBús ha passat pel Pompeu Fabra. En aquest cas, es vol posar de manifest el presumpte frau en la contractació de l’empresa que proporciona el servei de menjador en aquesta i altres escoles de Lloret. És l’anomenat cas Manga, en el qual un dels investigats és el regidor i diputat lloretenc per ERC, Jordi Orobitg.

El TramaBús ha seguit fins a Fenals, on hi ha el centre mèdic Creu Groga, i després ha anat fins a l’hospital de Blanes, que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Aquí, Podem ha parlat de “saqueig” de la sanitat pública. Paulino Gracia, regidor i portaveu de EN LLORET SÍ SE PUEDE, ha fet referència a Crespo.

En aquest recorregut per Catalunya, el TramaBús va personalitzat amb Jordi Pujol Ferrusola, Cristina de Borbó i Fèlix Millet. Aquestes tres cares se sumen a les que -per Podem- són les dels grans protagonistes de la trama de corrupció a l’estat espanyol, la majoria del PP, com Bárcenas, Aznar, Rato, Rajoy i Aguirre, però també Felipe González i Jordi Pujol, juntament amb empresaris i banquers.

spot_img

El + Vist