9.2 C
Lloret de Mar
Manifestació dels treballadors, el setembre del 2016

Els treballadors acomiadats dels hotels amb la llum punxada protesten aquest dissabte

La protesta la convoca CCOO. La convocatòria és a les 10 hores a la plaça de la Vila, per manifestar-se fins a l'antic Selvamar.

Manifestació dels treballadors, el setembre del 2016

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

CCOO ha convocat una manifestació aquest dissabte a Lloret de Mar per reclamar els salaris de la 90a de treballadors acomiadats dels hotels que tenien la llum punxada, com l’antic Selvamar, i que l’estiu passat van haver de tancar portes en descobrir-se l’escàndol.

Recordem que l’ajuntament està tramitant les multes d’aquests establiments, amb els serveis punxats de la llum, el gas o l’aigua, i que a més arrossegaven deutes de subministraments. Tot i que els expedients encara no s’han tancat, les sancions podrien pujar a un total d’1.200.000 euros.

Tot plegat afectava un total de quatre hotels de Lloret. Tres mantenen retirada la llicència d’activitat i, per tant, estan tancats mentre que un quart, l’antic Savoy -ara anomenat Fenals Mar- ha reobert amb una nova societat i ha saldat els deutes que tenia amb el consistori.

José Luís Sánchez, de CCOO, veu complicat que els tres hotels que encara estan tancats tornin a obrir les portes aquesta temporada. Sigui com sigui, a banda de cobrar els salaris que se’ls deuen, els afectats volen que se’ls deixi clar d’una vegada si aquesta temporada podran recuperar els seus llocs de treball o bé si han de buscar feina a un altre lloc.

La manifestació d’aquest dissabte està previst que comenci a les deu del matí, des de la plaça de la Vila. El recorregut serà per la riera i la carretera de Blanes i Tossa fins arribar a davant de l’antic Selvamar, on es faran parlaments. S’hi esperen unes 200 persones.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.