18 C
Lloret de Mar

Tres concerts per celebrar els 25 anys de gestió pública dels Jardins de Santa Clotilde

Són tres actuacions de format reduït i en clau femenina, que es faran avui, demà i diumenge, a les 20.30 hores i el preu és de 3 euros.

Elena Martinell i Glòria Garcés (Marcel Asso)
Elena Martinell i Glòria Garcés (Marcel Asso)

Darreres Notícies

Els Jardins de Santa Clotilde commemoren els seus 25 anys de gestió municipal amb tres concerts. Seran en format reduït, amb una proposta diversa que servirà per completar la celebració que es va iniciar ahir amb l’acte institucional.

servicios profesionales jimenez

El primer dels tres concerts arriba avui, a càrrec de Gloria Sirvent Duo. Es tracta d’un concert íntim format per un duet de guitarra i veu. La mateixa Glòria Sirvent assenyala que han preparat un repertori amb versions de cançons icòniques, amb música de diferents estils, com pop, disco, blues, jazz o temes brasilers.

“Som el Santi Fontclara i la Glòria Sirvent, fem versions de tota mena, especialment dels temes que ens agradaven de la nostra època, com Tina Turner o Aretha Franklin, també coses més actuals”

Glòria Sirvent
Cartell dels concerts de celebració dels 25 anys de gestió pública dels Jardins
Cartell dels concerts de celebració dels 25 anys de gestió pública dels Jardins

Per dissabte, serà el torn d’Elena Martinell i Glòria Garcés, que oferiran un concert líric titulat Heroïnes. L’espectacle, repassarà les àries més famoses de la història de l’òpera protagonitzades per dones, tal com ha destacat una de les membres del duet, Elena Martinell.

Heroïnes és un concert líric que presenta àries de la història de l’òpera i hem triat molt concretament àries amb trossets d’històries de dones ben diferents”

Elena Martinell

I l’últim concert és farà diumenge, amb Queralt Albinyana Blues Trio. Serà una sessió de blues des d’un punt de vista femení. Queralt Albinyana explica que es farà un recorregut a través de la història d’aquest estil amb peces de les vocalistes i compositores més destacades.

“Us tenim preparat un concert que repassarà la història del blues des del punt de vista femení, des dels anys 20 fins a l’actualitat i també amb alguns temes propis”

Queralt Albinyana
Queralt Albinyana
Queralt Albinyana

Els tres concerts es faran a dos quarts de nou del vespre. El preu de les entrades és de 3 euros i es poden comprar al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural.

Els tres dies hi haurà les dones de l’Aurora, que oferiran servei de refrigeri, amb copes de cava a 2 euros i aigües a 1.

A més, també s’han programat tres visites guiades, cada dia, a dos quarts de set de la tarda.

spot_img

El + Vist