14.9 C
Lloret de Mar

Tres lloretencs faran un concert d’orgue, violí i viola a la Catedral de Girona

L'actuació de Silvia Castillo, Natalia Ursataia i Vitalii Karpov serà avui dijous, a les 19 hores, i hi haurà taquilla inversa.

Silvia Castillo, Natalia Ursataia i Vitalii Karpov, davant la Catedral de Girona
Silvia Castillo, Natalia Ursataia i Vitalii Karpov, davant la Catedral de Girona

Darreres Notícies

Concert de tres lloretencs, aquest vespre, a la Catedral de Girona. Són Silvia Castillo –a l’orgue– i els violinistes Natalia Ursataia i Vitalii Karpov, que també tocarà la viola.

servicios profesionales jimenez

L’actuació l’organitza l’ADAC, que és l’Ateneu d’Acció Cultural, i s’emmarca en el cicle Música amb llum, dins de la campanya Acabem l’orgue de la Catedral de Girona.

Silvia Castillo ha explicat que interpretaran obres barroques i contemporànies, i una primera audició de la Milonga de l’Àngel, d’Astor Piazzola, que el compositor Sergio Fidemraizer va arreglar per a ells. A més, en el programa també hi ha el doble concert de Vivaldi per a violí i orgue.

Per als músics lloretencs és un orgull poder actuar en un espai com la Catedral de Girona. Especialment per a Silvia Castillo, ja que és un dels orgues més importants de Catalunya.

“Ens fa molta il·lusió tocar a la Catedral i, com a organista, sento un enorme plaer i agraïment, perquè aquest orgue és un dels més importants i grans que tenim a Catalunya”

Silvia Castillo

El concert es farà aquest dijous, a les set de la tarda, a la Catedral de Girona i hi haurà taquilla inversa, és a dir, els espectadors pagaran el que creguin quan acabi l’espectacle.

spot_img

El + Vist