18.1 C
Lloret de Mar
Tres Voltes Rebel

Tres Voltes Rebel tancarà la temporada dels Dijous de l’Aurora

L'actuació començarà a les 19 hores, a la Biblioteca, i comptarà amb un aperitiu, cava i una sorpresa per als assistents.

Tres Voltes Rebel

Darreres Notícies

L’Aurora tanca la temporada dels Dijous de l’Aurora aquest vespre amb una actuació del grup blanenc Tres Voltes Rebels. Una banda que es va formar, precisament, per un encàrrec de l’Aurora ara fa cinc anys, segons ha explicat una de les integrants del grup, Alba Lupiáñez.

“El primer cop que vam fer aquest concert, vam fer-lo una mica a mida per a l’Aurora, que ens va convidar a venir”

Alba Lupiáñez

Tal com ha explicat l’Alba, al grup l’acompanyen les germanes Laura i Mònica Rabassa, en Tomàs Llorens i en Roger Busquets. Tots cinc ofereixen un espectacle que barreja poesia i música, sempre amb un rerefons feminista.

“El nostre missatge és clar: que tothom sigui lliure de ser i de sentir i de tenir els mateixos drets que qualsevol altra persona”

Alba Lupiáñez

Que l’Aurora les hagi tornat a contactar per tancar la temporada d’aquest any és tot un honor.

“Tenim l’oportunitat de presentar un nou concert, un Tres voltes rebel versió segona i millorada i ens fa molta il·lusió perquè és com tancar un cercle, vam començar aquí i ara tornem”

Alba Lupiáñez

La cloenda de la temporada dels Dijous de l’Aurora es farà avui, a les set de la tarda, a la Biblioteca municipal, on hi haurà un petit aperitiu, cava i una sorpresa per als assistents.

spot_img

El + Vist