7 C
Lloret de Mar

La UGT farà una manifestació a Lloret pel Dia Mundial del Treball Digne

La marxa començarà a l'antic hotel Selvamar per denunciar el model turístic de Lloret, que la UGT considera precari.

Dia del Treball Digne
Dia del Treball Digne

Darreres Notícies

La UGT denuncia el model turístic de Lloret, que considera que és de mala qualitat i que fomenta la precarietat laboral. Per això el sindicat ha escollit Lloret per fer-hi la manifestació del Dia Mundial del Treball Digne, que es commemora aquest divendres.

El secretari general de la UGT a les comarques gironines, Xavier Casas, critica el model econòmic de Lloret i creu que la base del turisme de qualitat és el bon tracte dels empresaris cap als seus treballadors; un fet que assegura que no es dóna en bona part dels equipaments lloretencs.

A la manifestació d’aquest divendres es reclamarà feina estable i de qualitat per a tothom i que es tirin enrere les reformes laborals que, segons els sindicats, perjudiquen la classe obrera. Per tant, es reivindicarà el treball digne que, segons la UGT, no és més que el treball que permet tenir un projecte de vida.

La convocatòria de la manifestació del Dia Mundial del Treball Digne és aquest divendres, a les dotze del migdia, davant de l’hotel Marina Sand -antic Selvamar-, que és un dels quatre hotels que ha hagut de tancar les portes aquest estiu acusat de frau elèctric i que, precisament, és un exemple del turisme de baix cost i mala qualitat que denuncia la UGT. La marxa reivindicativa anirà fins a la plaça de l’Ajuntament.

A la protesta hi participaran membres de la UGT de tot el territori gironí i de diferents sectors, no només de turisme i serveis. Recordem que dues setmanes enrere, ja es va fer una altra manifestació a la vila, amb la mateixa reivindicació i el mateix recorregut, però en aquella ocasió convocada per CCOO. Els sindicalistes de la UGT fan una crida a tothom a participar a la manifestació d’aquest divendres.

spot_img

El + Vist