Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un dels diorames de l'exposició

Últims dies per visitar la 45a exposició de diorames a la Parròquia de Lloret

La mostra es pot visitar fins dilluns, dia de Reis. L'horari és, cada dia, d'11 a 14 i de 16 a 20 hores.

Un dels diorames de l'exposició

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

Últim cap de setmana per visitar l’exposició de diorames a l’Erol, a la Parròquia de Sant Romà. En aquesta 45a edició hi ha una dotzena de creacions.

Els diorames són pessebres en miniatura, en què els artistes tenen cura del mínim detall. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, assegura que les creacions són molt boniques és una mostra molt visitada i anima a tothom que encara no l’hagi vist a anar-hi aquests dies.

Diorama amb vistes al castell de Lloret (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’exposició es pot visitar fins aquest dilluns, dia de Reis. L’horari és cada dia al matí d’onze a dues i a la tarda de quatre a vuit.

L’entrega de premis serà el dissabte 11 de gener, a les dotze del migdia, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".