15.4 C
Lloret de Mar

‘Un baile de huesos’, que és un cant a la vida, al Teatre de Lloret, aquest divendres

La representarà la companyia basca Teatro Estudio San Sebastián, que arriba a Lloret en el marc de FITAG Municipis.

Un moment de 'Baile de huesos' (Teatro Estudio San Sebastián)
Un moment de 'Baile de huesos' (Teatro Estudio San Sebastián)

Darreres Notícies

El FITAG Municipis torna a portar teatre amateur a Lloret de Mar. La companyia basca Teatro Estudio San Sebastián serà demà a la nit al teatre municipal per representar l’obra Un baile de huesos.

L’espectacle narra la història de quatre persones que esperen la mort alienes als seus propis somnis o a les seves realitats. El director de la companyia, Manolo Gómez, explica que els diàlegs que mantindran els protagonistes amb la pròpia mort deixaran al descobert la manera de ser de cadascú.

“És la història de dues dones i dos homes que esperen l’arribada de la mort; la mort dialogarà amb cadascun d’ells i la personalitat dels personatges quedarà de manifest”

Manolo Gómez
Un moment de 'Baile de huesos' (Teatro Estudio San Sebastián)
Un moment de ‘Baile de huesos’ (Teatro Estudio San Sebastián)

L’obra és d’Elena Belmonte i, tot i que parla de la mort, és un cant a la vida.

“Aquesta obra no deixa de ser un cant a la vida o, com algú va dir, un recompte de ratolins per viure mentre s’espera l’inevitable últim viatge”

Manolo Gómez

Teatro Estudio San Sebastián actuarà al Teatre de Lloret aquest divendres al vespre, a partir de les nou, en el marc de la 22a edició del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. L’entrada val 5 euros.

spot_img

El + Vist