8.2 C
Lloret de Mar

Un centenar de persones reivindiquen els sous endarrerits de la plantilla de l’antic Selvamar

Es van manifestar el passat dissabte pels carrers de Lloret de Mar.

La manifestació, el passat dissabte, a davant de la Casa de la Vila
La manifestació, el passat dissabte, a davant de la Casa de la Vila

Darreres Notícies

Més d’un centenar de persones es van manifestar dissabte passat pels carrers de Lloret de Mar, per reclamar un cop més els pagaments dels sous endarrerits de la plantilla de l’antic hotel Selvamar, actualment anomenat Marina Sand.

servicios profesionales jimenez

A principis del 2016, l’establiment va canviar de propietari i de nom, però els empleats –que ja han protestat en ocasions anteriors- continuen sense rebre el salari. En concret, no cobren des del mes d’octubre. En un principi, la nova direcció es va comprometre a pagar tots els sous endarrerits en pocs temps però, de moment, la plantilla no ha vist ni un sol cèntim.

El president del comitè d’empresa i representant de CCOO a l’hotel Marina Sand, José Luís Sánchez, exposa que -tot i les gestions fetes als darrers dies- no saben del cert què passarà aquesta setmana.

La plantilla tenia clar que no volia desconvocar la mobilització de dissabte perquè l’empresa només tenia previst pagar un 15% del total que deu, un sol mes i només a una part de la plantilla. En un principi, tal i com hem sentit, els nous propietaris els ha emplaçat a trobar-se a partir d’aquesta setmana per començar a realitzar el pagament fraccionat dels salaris endarrerits. Per tot plegat, els treballadors expliquen que desconfien de l’empresa.

Han anunciat que assistiran al ple d’avui per visualitzar les seves reclamacions i fer pressió a l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist