6.5 C
Lloret de Mar
El trio Essential Feel

Un concert literari, dolç i elegant, amb Essential Feel

El trio musical actuarà aquest dijous (20h) al pati de la Biblioteca.

El trio Essential Feel

Darreres Notícies

L’Amor, la vida i altres històries”. Així es titula el concert que trobarem aquest dijous a la Biblioteca. L’actuació anirà a càrrec de la banda Essential Feel, de Blanes, que formen el contrabaixista Jordi Rosell, el guitarrista Salvador Colàs i la vocalista Rocio Pinto.

Aquest trio musical compta amb un estil elegant i dolç, que busca que l’oient es deixi seduir per un passeig musical amb cançons de tota la vida. En Jordi Rosel avança que el públic se sentirà plenament identificat amb el repertori, que va des de ‘Moon River’ a ‘Nature Boy’ o ‘Tears in heaven’, que va acompanyat de poemes de Miquel Martí i Pol.

Essential feel és un trio professional de música en format acústic. Ofereix un repertori extens basat en versions actuals, jazz i bossa nova. La calidesa d’aquesta formació els conduirà a un viatge ple d’emocions amb un llenguatge propi, íntim i líric.

El concert de Essential Feel, a mig camí entre la música i la literatura, serà aquest dijous, a partir de les vuit del vespre, al pati de la Biblioteca. La sessió és gratuïta, amb aforament limitat i totes les mesures anticovid.

spot_img

El + Vist