24.8 C
Lloret de Mar
Un dels cadets del Sta Cristina, en la regata

Un dels cadets del club de rem Santa Cristina guanya la regata de Mataró

Mentre que el cadet femení de Pescadors queden segones.

Un dels cadets del Sta Cristina, en la regata

Darreres Notícies

Valoracions positives des del Club Rem Santa Cristina i el Club Rem Pescadors, després de la quarta regata de la Lliga Catalana de Llaguts. La competició es va disputar el passat cap de setmana a Mataró.

Des del Club Rem Santa Cristina van presentar quatre tripulacions. Els veterans masculins i femenins, tots dos amb una desena posició, i els dos cadets, que van obtenir un primer i un quart lloc. La presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou, relata que “va ser un dia estrany i complicat per vogar, amb vent i mala mar”.

Integrants del club de rem santa Cristina, a Mataró

Per la seva part, des de Pescadors van participar amb tres tripulacions: el sènior masculí, que va ser vuitè; el sènior femení, cinquè; i el cadet femení, que va acabar en el segon lloc. L’entrenador i vogador Arnau Rubio els considera “molt bons resultats, el sènior masculí feia moltes regates que lluitava per aquesta vuitena posició”.

Ara, la lliga s’atura durant dues setmanes. Aquest descans coincideix amb la Festa Major de Santa Cristina, en què se celebrarà l’esperada regata ‘S’amorra amorra‘.

spot_img

El + Vist