20.6 C
Lloret de Mar
Sílvia Nogales i David Hernando

Un duet poc habitual de guitarra i saxo, aquesta nit, a la parròquia de Lloret

Silvia Nogales i David Hernando actuen a partir de les 21h.

Sílvia Nogales i David Hernando

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La guitarrista Sílvia Nogales i el saxofonista David Hernando actuen aquesta nit a la parròquia de Lloret. Ho fan dins del Festival de Guitarra del Mediterrani, en un concert que combinarà dos instruments que no s’acostumen a tocar junts.

Sílvia Nogales destaca que “és una formació poc habitual en la música de cambra”. A més, explica que durant l’espectacle aniran canviant el timbre del saxo, per mostrar als espectadors les diferents sonoritats que pot arribar a tenir aquest instrument barrejat amb les cordes de la guitarra.

Sílvia Nogales i David Hernando en un concert (Font: Les Borges TV)

El duo ha preparat un repertori molt variat, amb diferents estils. Nogales assenyala que “interpretarem una peça de Piazzola de tango, una altra de Manuel de Falla, també influències jazzístiques, una obra basada en el Llibre de Don Quixot i música contemporània”.

Serà la primera vegada que Silvia Nogales i David Hernando actuaran a Lloret. Ho faran dins del festival de Guitarra del Mediterrani, organitzat pel guitarrista Tono Blasi, que presenta els pròxims mesos un cartell amb diferents artistes, amb sessions els dilluns i els dijous.

El concert d’aquesta nit, amb el duo de guitarra i saxo, començarà a les 21h, a l’església de Sant Romà. L’entrada val 10 euros.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.