11.1 C
Lloret de Mar
Sílvia Nogales i David Hernando

Un duet poc habitual de guitarra i saxo, aquesta nit, a la parròquia de Lloret

Silvia Nogales i David Hernando actuen a partir de les 21h.

Sílvia Nogales i David Hernando

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

La guitarrista Sílvia Nogales i el saxofonista David Hernando actuen aquesta nit a la parròquia de Lloret. Ho fan dins del Festival de Guitarra del Mediterrani, en un concert que combinarà dos instruments que no s’acostumen a tocar junts.

Sílvia Nogales destaca que “és una formació poc habitual en la música de cambra”. A més, explica que durant l’espectacle aniran canviant el timbre del saxo, per mostrar als espectadors les diferents sonoritats que pot arribar a tenir aquest instrument barrejat amb les cordes de la guitarra.

Sílvia Nogales i David Hernando en un concert (Font: Les Borges TV)

El duo ha preparat un repertori molt variat, amb diferents estils. Nogales assenyala que “interpretarem una peça de Piazzola de tango, una altra de Manuel de Falla, també influències jazzístiques, una obra basada en el Llibre de Don Quixot i música contemporània”.

Serà la primera vegada que Silvia Nogales i David Hernando actuaran a Lloret. Ho faran dins del festival de Guitarra del Mediterrani, organitzat pel guitarrista Tono Blasi, que presenta els pròxims mesos un cartell amb diferents artistes, amb sessions els dilluns i els dijous.

El concert d’aquesta nit, amb el duo de guitarra i saxo, començarà a les 21h, a l’església de Sant Romà. L’entrada val 10 euros.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.