14.7 C
Lloret de Mar

Un espectacle de titelles, en clau de sororitat i superació a Lloret

'Las Cotton', premiada al 2021, es representa aquest diumenge al Teatre de Lloret, dins dels actes del 8M i de la Capital de la Cultura Catalana.

Un moment de l'espectacle de titelles.
Un moment de l'espectacle de titelles.

Darreres Notícies

‘Las Cotton’ és el premiat espectacle de titelles que arriba aquest diumenge al Teatre de Lloret de Mar, amb un missatge clar: les històries viatgen a través de les emocions i les emocions no tenen edat. L’obra ‘Las Cotton’ té l’argument següent. Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la cerca de noves vides i oportunitats.

servicios profesionales jimenez

Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però, aquest cop, no estan soles i desitjaran ser felices amb totes les seves forces. La directora del Teatre, Amaranta Gibert, subratlla que és “una història de companyerisme, sororitat i superació”.

Aquest teatre de titelles ens permet crear un imaginari, una estètica i uns codis que ens ajuden a explicar conceptes “adults” al públic més petit. Una de les actrius, Miren Larrea, assenyala que és un espectacle “d’amor i resistència per a tota la família”.

‘Las Cotton’, de la companyia Anita Maravillas del País Basc, va rebre el premi Feten del 2021 al millor espectacle de titelles. L’obra forma part dels actes del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, així com de la celebració de la Capital de la Cultura Catalana.

‘Las Cotton’ -recomanada a partir dels 5 anys- es representa aquest diumenge, 5 de març, a les 12h.

spot_img

El + Vist