12.8 C
Lloret de Mar
Anna Maria Boix i altres lloretencs, a Barcelona

Un grup de lloretencs participa a la concentració de Barcelona pel 9-N

Milers de persones d'arreu de Catalunya s'han trobat davant del TSJC per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, que s'asseuen al banc dels acusats aquest matí.

Anna Maria Boix i altres lloretencs, a Barcelona

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Dos autocars de Lloret han anat fins a Barcelona avui a primera hora del matí per participar a la gran concentració que en aquests moments aplega milers de persones per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. Els tres polítics s’asseuen al banc dels acusats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on se’ls jutja per desobediència i prevaricació administrativa per haver organitzat el 2014 el procés participatiu del 9 de novembre, en què van participar més de 2,3 milions de ciutadans.

Davant d’aquest fet, les entitats sobiranistes, com l’Assemblea Nacional Catalana o Òmnium Cultural, a més de les associacions de municipis de Catalunya, han mobilitzat veïns d’arreu de Catalunya amb la finalitat de reunir milers de persones per fer costat als tres acusats. Anna Maria Boix, coordinadora de l’ANC a Lloret, remarca que cal fer visible aquest suport perquè són jutjades tres persones, però segons Anna Maria Boix s’està jutjant tots els catalans que van votar el 9-N.

La coordinadora de Lloret per la Independència adverteix que els propers mesos seran durs i caldrà sortir més d’un cop al carrer. I recorda que el que s’està defensant és la democràcia.

Els organitzadors de la concentració han convocat els manifestants al passeig Lluís Companys, de Barcelona, a davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.