6.9 C
Lloret de Mar
Mapa del Senegal

Un jove lloretenc inicia una recollida de diners per comprar material per a una escola del Senegal

En Banta Cissé és originari d'aquest país africà i va venir viure a la vila amb 5 anys.

Mapa del Senegal

Darreres Notícies

Un jove lloretenc, usuari del Puntet, ha començat una recollida de diners per comprar material per a una escola del Senegal. En Banta Cissé és originari d’aquest país africà i va venir a viure a Lloret quan només tenia 5 anys.

L’any passat va estar al Senegal on va col·laborar amb la construcció de l’escola juntament amb altres persones que són d’allà i que ara viuen a Espanya, França i Anglaterra. Les obres van començar l’any passat i l’estructura ha estat acabada aquest 2020.

Però a l’escola li falten taules, cadires i tot tipus de material. Per tal de poder-la dotar de tot això, en Banta ha iniciat una recollida de fons econòmics a través d’una pàgina web (www.cotizup.com/diamgoulor-madrassah). Ell mateix assenyala que està “molt content perquè tinc família allà, si l’escola s’acaba fent la meva família hi podrà estudiar”.

A data d’avui, han reunit uns 700 euros, aportats per 25 persones. En Banta -que fa una crida als veïns de Lloret perquè col·laborin, amb la quantitat que sigui- calcula que calen entre 3.000 i 4.000 euros per dotar de material l’escola d’aquest petit poble del Senegal, situada a tocar de la frontera amb Gàmbia.

Un cop es posi en marxa, els infants ja no hauran de marxar a un altre poble a estudiar i podran aprendre francès i àrab a la seva escola.

spot_img

El + Vist