19 C
Lloret de Mar
Els equips del Club de Bàsquet Lloret, a principis d'any

Un llibre recull els inicis del Club Bàsquet Lloret, que fa 50 anys

La presentació de “1970 I han passat 50 anys. Els inicis del Bàsquet Lloret”, serà aquest diumenge (19h) al pavelló de l’escola Pompeu Fabra.

Els equips del Club de Bàsquet Lloret, a principis d'any

Darreres Notícies

Aquest 2020 se celebren els 50 anys del naixement del Bàsquet Lloret. Són ja cinc dècades que han deixat un munt d’anècdotes i històries, així com personatges rellevants i altres de més anònims que han contribuït al creixement de l’entitat esportiva.

El lloretenc José Carlos Ramos ha volgut plasmar aquest mig segle de vida en el llibre “1970 I han passat 50 anys”, en què es parla dels inicis del Bàsquet Lloret. Aquest diumenge se’n farà la presentació a la vila.

L’autor explica que és un llibre que serveix per agrair la tasca de moltes persones que van dedicar molts esforços a aconseguir que el bàsquet fos un esport consolidat a la vila i per veure com va evolucionar l’esport a Lloret de Mar. Segons Ramos, la principal intenció que va tenir a l’hora de crear aquest llibre era recordar tota la gent que va treballar pel creixement del Bàsquet Lloret.

Jose Carlos Ramos va començar a escriure el llibre el maig de l’any passat, i el va acabar el passat mes de juny. Tot i això, reconeix que feia vuit anys que havia iniciat la recerca d’informació i documents.

A causa de les obligacions familiars, Ramos es va desvincular del Bàsquet Lloret cap a finals de la dècada dels 80, però en els últims anys ha continuat col·laborant amb l’entitat de manera puntual. L’autor considera que es poden destacar moltes parts del llibre, entre aventures, maldecaps, records personals i anècdotes divertides.

Per la seva part, la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, que participarà en la presentació del llibre, convida a tothom a llegir-lo i assenyala que és un homenatge a tots els que han format part del Bàsquet Lloret i que ja no hi són.

La presentació del llibre “1970 I han passat 50 anys. Els inicis del Bàsquet Lloret”, serà aquest diumenge, a les 19 hores, al pavelló de l’escola Pompeu Fabra.

llibre basquet
Portada del llibre “1970 I han passat 50 anys. Els inicis del Bàsquet Lloret”
spot_img

El + Vist