12.1 C
Lloret de Mar

Un nou carril bici connecta el Rieral amb Sant Quirze i Puigventós

L’actuació, que inclou l’arranjament del pont de l’avinguda de les Alegries i ha estat consensuada amb els veïns, prové dels Pressupostos Participats.

La senyalització que indica el pas del carril bici.
La senyalització que indica el pas del carril bici.

Darreres Notícies

Nou carril bici a Lloret de Mar, per connectar el barri del Rieral amb Sant Quirze i Puigventós. L’actuació, que inclou l’arranjament del pont de l’avinguda de les Alegries, prové d’una proposta inicial dels Pressupostos Participats.

L’Ajuntament ha reforçat les obres amb altres partides de millora d’infraestructura de carril bici, i tot plegat s’ha consensuat amb els veïns del Rieral. Amb aquest nou itinerari, es connecta la plaça Domènec Moner i Basart amb el passeig de Cúllar, a davant de la comissaria de la Policia Local.

pont alegries carril bici 1
El pas del carril bici abans d’arribar al pont.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, destaca que el resultat és un “circuit més uniforme, amb un paviment sòlid de sauló”.

carril bici 3
Un altre tram del nou carril bici.

Es tracta d’un recorregut accessible tant per a ciclistes com per a vianants. S’han reduït els pendents per fer més amable la circulació i s’ha millorat la recollida d’aigües pluvials. A més, també s’han habilitat alguns trams d’escales per superar els desnivells.

Amb aquesta actuació, que inclou tota la senyalització, es millora la connexió del Rieral amb el pont que arriba fins a Sant Quirze i Puigventós, així com amb l’entrada de l’Institut Coll i Rodés.

Les obres, amb un cost de 60.000 euros, s’han allargat des de principis d’any i fins ara.

spot_img

El + Vist