3.7 C
Lloret de Mar
El tram on s'inatal·larà el nou radar

Un nou radar a l’avinguda de Blanes controlarà l’excés de velocitat

Controlarà els dos sentits de circulació i s'instal·larà a l'alçada de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, ja que és el punt on s'han detectat més accidents els últims anys.

El tram on s'inatal·larà el nou radar

Darreres Notícies

L’Ajuntament instal·larà un radar de control de velocitat a l’avinguda de Blanes, a l’alçada de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

El control es farà en els dos sentits de circulació, tant d’entrada al municipi com direcció Blanes. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, argumenta que s’ha escollit aquest punt perquè és on s’han produït més accidents en els últims anys.

“Hi ha accessos de velocitat, són dobles carrils, d’entrada a Lloret es bifurca cap a una altra via i és on s’han detectat més accidents en els darrers anys”

Jordi Sais

Avui han començat les tasques d’instal·lació, però el radar encara tardarà uns dies en funcionar, ja que abans caldrà fer les comprovacions pertinents. La previsió és que s’activi d’aquí a una setmana o deu dies, tot i que Sais no es vol aventurar a fixar cap data.

“El que es fa aquesta setmana és iniciar els treballs per a la instal·lació i caldrà fer les certificacions i les comprovacions pertinents”

Jordi Sais

Sigui com sigui, el regidor ha insistit en què tan bon punt el nou radar entri en funcionament, l’Ajuntament n’informarà a la població.

spot_img

El + Vist