7.3 C
Lloret de Mar

Un pessebre gegant i el mestre bufador de vidre, principals atractius de la Fira de Reis

La Fira obrirà de demà dimecres fins a diumenge, de 10 a 22 hores ininterrompudament.

Fran Carnerero, mestre de bufador de vidre
Fran Carnerero, mestre de bufador de vidre

Darreres Notícies

Un pessebre gegant i un mestre bufador de vidre seran alguns dels atractius de la Fira de Reis, que celebra la primera edició a Lloret de Mar des de demà dimecres fins a diumenge.

servicios profesionales jimenez

Durant quatre dies, hi haurà parades obertes de les deu del matí a les deu de la nit, de manera ininterrompuda. A més a més, la mainada podrà gaudir d’atraccions ecològiques, com la nòria o el carrusel, i també de tallers molt variats, tal com apunta una de les organitzadores, Trini López.

“Com a tallers tenim el de cunyar monedes, els de figures de guix i de xocolata, el pintacares que vindrà dijous i cal destacar el del mestre bufador de vidre que farà les almorratxes de Lloret”

Trini López

Com diem, un dels atractius serà el mestre bufador de vidre, que de ben segur que atraparà l’atenció dels més petits però també dels adults.

“El de bufador de vidre és molt atractiu fins i tot per a la gent gran, ja que ell va explicant tot el procés de com es fan les figures”

Trini López

La Fira de Reis s’ubicarà entre la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer, des de demà, 4 de gener, fins a diumenge 8. De divendres a diumenge, a més, hi haurà música itinerant per la fira.

spot_img

El + Vist