11.1 C
Lloret de Mar

Un taller infantil ensenyarà els nens la tècnica del pintor Joan Llaverias

Per aquest dissabte les places estan plenes, però es farà tots els dissabtes del mes de mar, sempre a les 17:30 hores.

Cartell del taller
Cartell del taller

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença el primer taller en què els infants rebran nocions per intentar pintar com ho feia Joan Llaverias, que deia que el seu secret era pintar “amb aigua de mar”. Les sessions s’ubicaran a Can Saragossa, durant aquest mes de març, i van adreçades a nens a partir de 6 anys. N’ha donat els detalls la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes.

Llaverias, de qui el 2015 es va celebrar el 150è aniversari del seu naixement, va ser un artista que va excel•lir en el dibuix i l’aquarel•la. Tot i no ser lloretenc, va viure a la vila a principis del segle XX. Fruit d’aquesta llarga estada, són molts els quadres que va elaborar, en què destaca el mar. Després de portar la seva exposició a diferents municipis, ara ha tornat a Can Saragossa i s’ha muntat amb un format diferent, més atractiu. Per difondre-la, s’impulsa el taller infantil.

Per participar al taller cal reservar plaça adreçant-se al Museu del Mar (972 36 44 54) o a la pàgina web de Patrimoni. Per aquest dissabte les places estan plenes, però es farà tots els dissabtes del mes de mar, sempre a les 17:30 hores. 

spot_img

El + Vist