10.3 C
Lloret de Mar

Un tribut a Jarabe de Palo obrirà el Clon Festival el 17 de juliol

La 18ena edició de l'existós festival també comptarà amb els homenatges a la música dels 80, a ACDC i a Lady Gaga. Els concerts es faran a la plaça Germinal Ros.

Pau Donés (RTVE)
Pau Donés (RTVE)

Darreres Notícies

Un tribut a Jarabe de Palo, amb Jarabe de Pau, obrirà el Clon Festival d’aquest any, que comença el 17 de juliol i arriba a la 18ena edició. El cartell el completaran els homenatges a la música dels 80, a ACDC i a Lady Gaga.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, explica que l’obertura del Clon d’aquest any servirà d’homenatge al desaparegut i estimat Pau Donés.

“Creiem que és una manera de rendir tribut a un dels millors artistes i grups de la història de la nostra música i, sobretot, per la lluita d’en Pau Donés”

Cristian Fernández

La voluntat és intentar oferir nous tributs que no hagin vingut mai a Lloret i fer una cartellera molt variada d’artistes contrastats, com és el cas d’ACDC i Lady Gaga; totes dues actuacions programades per a l’agost.

“ACDC és un grup més rock i proper al heavy i Lady Gaga és la nova reina del pop; per tant, entenem que pot haver-hi públic de tots els colors”

Cristian Fernández

Los 80 Principales, per la seva banda, repassarà els èxits de la daurada dècada dels 80. Serà el 31 de juliol.

Totes les actuacions es faran a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. Cristian Fernández reconeix que la intenció és recuperar l’escenari de la Roca d’en Maig en properes edicions, però per ara, atesa la situació de pandèmia, han preferit fer-ho en un emplaçament que permeti un aforament més ampli.

“Celebrar-ho amb les restriccions que hi ha a la Roca d’en Maig entenem que té un aforament molt més reduït i el que volem és que el màxim de gent possible pugui gaudir del Clon Festival”

Cristian Fernández

Tots els concerts de la 18a edició del Clon Festival es faran en dissabte, a partir de dos quarts de deu de la nit, i l’entrada serà gratuïta. Al costat de l’escenari, com sempre, hi haurà les barraques amb servei de bar.

spot_img

El + Vist